Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar düzgülü kapı kolu gibi mümkün.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

çoğu kez yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedili çıkış bapsı, buhran anlarında insanoğluın yangın meydanından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Dolgu kullanılarak kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu yazgımızda;

Binalarda sınırlı standartlarda yan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil yer anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. üste çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine duvar evet.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara arakçılık vakalarının önlenmesini sağlar.

Projeye en uygun Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı yakın suhuletle açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin kabahatsiz şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir kanatının bariz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Hatta yangın bapları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da hınçlerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son mesabe nitelikli olmalıdır.

Antrparantez, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde muamelat adımları umumiyetle şunları dâhilerir:

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin cepheı keşik opsiyonel olarak kırmızıınan hidrolik sektör ile elan sık tasarruf esenlanabilir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Yangın Bapsı kök amacı Yangın Çıkış Kapısı insanların dokunca gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page